Voorwaarden bevestiging & annulering workshop

Voorwaarden bevestiging & annulering workshop

Bevestiging:

Op het moment dat je de inschrijvingsbevestiging van mij per mail ontvangt, is er nog één stap te gaan voordat jouw deelname aan een workshop definitief is. Het deelnemersbedrag dient binnen de gestelde termijn en vóór de aanvang van de workshop te zijn voldaan.

Annulering:

Bij annulering tot 3 dagen voor de workshop wordt het volledige bedrag teruggestort. Bij annulering tot 2 dagen voor de workshop wordt 50 % van het deelnemersbedrag in rekening gebracht. Bij annulering op de dag van de workshop zelf wordt het volledige deelnemersbedrag in rekening gebracht. Dat geldt ook in geval van No-Show ( als iemand zonder berichtgeving niet op komt dagen).

Je kunt alleen schriftelijk annuleren. Niet telefonisch! Stuur een mail naar Sylvia@somindsobody.nl Ik bevestig altijd de annulering door een mail terug te sturen. Deze bevestiging geldt dan ook als officiële bevestiging van de annulering.

Somindsobody behoudt zich het recht voor om voor aanvang van de workshop deze te annuleren wegens ziekte , onvoldoende deelname of een andere vorm van overmacht. In dat geval zal de deelnemer per email een annuleringsbericht ontvangen en het gehele bedrag voor de workshop terug ontvangen op zijn/haar rekening binnen 5 werkdagen.

Mocht bovengenoemde voorwaarden niet van toepassing zijn op de annulering, dan is nader gezamenlijk overleg uiteraard altijd mogelijk.

Reacties zijn gesloten.