Voetreflexologie Behandeling

Voetreflexzonetherapie

voetreflex almereVoetreflexzonetherapie activeert het zelfgenezend vermogen waarover ieder mens beschikt. Het gaat uit van het principe dat de reflexpunten op de voeten corresponderen met al onze organen, klieren, spieren, gewrichten en zenuwen in ons lichaam. Er stroomt een constante energie door onze energiebanen die samenkomen als reflexpunt in onze handen en voeten. Wanneer de energiestroming verstoord is, kunnen er blokkades ontstaan , met als gevolg lichamelijke of geestelijke klachten. Door het geven van een impuls op de punten van de voeten wordt de doorstroming weer op gang gebracht en dit heeft een positief effect op je psyche. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Voetreflexzonetherapie werkt verlichtend voor

  • Mensen met lichamelijke klachten: m.b.t. huid, ademhalingswegen, bloedsomloop, spijsverteringskanaal, urinewegen, geslachtsorganen, hormoonproducerende klieren, zenuwstelsel, spieren, gewrichten en wervelkolom, rug, nek, schouder, voet en been pijn, migraine, hoofdpijnen, vermoeide voeten of benen
  • Mensen met psychische klachten: stress, slapeloosheid, depressie, burn-out, onevenwichtigheid, onrust, angst en paniekaanvallen, concentratieproblemen
  • Mensen met vage klachten: geen lichamelijke oorzaak te vinden en toch klachten hebben

De voordelen van voetreflexzonetherapie

  • Verbetert de doorstroming van de lymfe en bloedcirculatie
  • Brengt lichaam en geest in balans
  • Versterkt het immuunsysteem
  • Geeft totale ontspanning in het gehele lichaam
  • Vermindert iedere vorm van pijn
  • Ontgift en voert afvalstoffen af

De voetreflexzonetherapie

Voetreflex geeft inzichten waar de klachten vandaan komen. Wilt u de voetreflex doen voor specifieke klachten? Dan raad ik u aan om 4 weken lang een voetreflex behandeling te ondergaan. Meestal is er na de 1e of 2e behandeling al een kleine verbetering. Na de 4 weken kunt u bepalen of u verder gaat, tussen de behandeling meer tijd laat zitten, of eens in de 6 weken blijft komen voor ontspanning en om uw lichaam te onderhouden.
U hoeft geen lichamelijke klachten te hebben om een voetreflex behandeling te ondergaan het is een enorme weldaad voor lichaam en geest.

Bij uw eerste afspraak is er tevens een korte intake gesprek.

Wist u dat? In uw voeten weerspiegelt zich het hele lichaam.

Tarief

  • Voetreflextherapie – € 65,00 (60 minuten)

Mijn praktijk staat geregistreerd bij de CAT deze beroepsvereniging is voor alternatieve therapeuten. Tevens is mijn praktijk aangesloten bij de Geschillencommissie Complementaire Behandelvormen van de GAT (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten ) in het kader van de WKKGZ.

Reacties zijn gesloten.