Voetreflexologie Behandeling

Voetreflexzonetherapie

voetreflex almereVoetreflexzonetherapie activeert het zelfgenezend vermogen waarover ieder mens beschikt. Het gaat uit van het principe dat de reflexpunten op de voeten corresponderen met al onze organen, klieren, spieren, gewrichten en zenuwen in ons lichaam. Er stroomt een constante energie door onze energiebanen die samenkomen als reflexpunt in onze handen en voeten. Wanneer de energiestroming verstoord is, kunnen er blokkades ontstaan , met als gevolg lichamelijke of geestelijke klachten. Door het geven van een impuls op de punten van de voeten wordt de doorstroming weer op gang gebracht en dit heeft een positief effect op je psyche. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Voetreflexzonetherapie werkt verlichtend voor

 • Mensen met lichamelijke klachten: m.b.t. huid, ademhalingswegen, bloedsomloop, spijsverteringskanaal, urinewegen, geslachtsorganen, hormoonproducerende klieren, zenuwstelsel, spieren, gewrichten en wervelkolom, rug, nek, schouder, voet en been pijn, migraine, hoofdpijnen, vermoeide voeten of benen
 • Mensen met psychische klachten: stress, slapeloosheid, depressie, burn-out, onevenwichtigheid, onrust, angst en paniekaanvallen, concentratieproblemen
 • Mensen met vage klachten: geen lichamelijke oorzaak te vinden en toch klachten hebben

De voordelen van voetreflexzonetherapie

 • Verbetert de doorstroming van de lymfe en bloedcirculatie
 • Brengt lichaam en geest in balans
 • Versterkt het immuunsysteem
 • Geeft totale ontspanning in het gehele lichaam
 • Vermindert iedere vorm van pijn
 • Ontgift en voert afvalstoffen af

De voetreflexzonetherapie

Voetreflex geeft inzichten waar de klachten vandaan komen. Wilt u de voetreflex doen voor specifieke klachten? Dan raad ik u aan om 4 weken lang een voetreflex behandeling te ondergaan. Meestal is er na de 1e of 2e behandeling al een kleine verbetering. Na de 4 weken kunt u bepalen of u verder gaat, tussen de behandeling meer tijd laat zitten, of eens in de 6 weken blijft komen voor ontspanning en om uw lichaam te onderhouden.
U hoeft geen lichamelijke klachten te hebben om een voetreflex behandeling te ondergaan het is een enorme weldaad voor lichaam en geest.

Mijn praktijk staat geregistreerd bij de CAT deze beroepsvereniging is voor alternatieve therapeuten. Bij uw eerste afspraak is er tevens een korte intake gesprek.

Wist u dat? In uw voeten weerspiegelt zich het hele lichaam.

Voetreflexzonetherapie & Reading

Een reading kan jou een inzicht geven over jezelf, over bepaalde situaties in je leven (de rode draad) of jouw lichamelijke klachten. Als je inzichten krijgt in wat de blokkade heeft veroorzaakt kan de vastgezette energie weer stromen en losgelaten worden. Het lichaam komt in ontspanning als jij het herkend en erkend, dan laat het lichaam het los en wordt de blokkade opgeheven/getransformeerd. En krijg je inzichten welke stappen je kan zetten om tot heling te komen.

In een reading stem ik mij af op jouw energie en voel waar de blokkades zitten. Ik voel emoties, blokkades, krijg beelden en woorden door en vertel jou wat ik zie en hoor. Je hoeft zelf helemaal niets te vertellen en niets te doen, het enige wat je mag zeggen is ja of nee, of het klopt of niet klopt.

Tarief

 • Voetreflextherapie – € 55,00 (60 minuten)
 • Voetreflextherapie & Reading – € 75,00 (90 minuten)

Mijn praktijk is aangesloten bij de Geschillencommissie Complementaire Behandelvormen van de GAT (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten ) in het kader van de WKKGZ.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.