Spring Forest Qigong

Spring Forest Qigong (SFQ) Healing

Chunyi-lin is de grondlegger van SFQ en een gecertificeerde internationale Qigong Master. Zijn uitspraak: “One healer in the familie is a world without pain”. En is schrijver van het boek (bestseller) “Born a Healer” (Ik ben als healer geboren net als jij). Hij is directeur van het Spring Forest Qigong center, Minnesota, USA. Waar hij mensen opleid en healt. Lees meer hierover via deze link

Ikzelf heb de Spring Forest Qigong levels 1, 2 en 3 geleerd van Marcelle Visser één van de Qigong Masters in Nederland die opgeleid is door Chunyi-lin zelf. Natuurlijk heb ik de healingen ook zelf ervaren, en hebben mij geholpen in mijn heling.

Wat is Spring Forest Qigong?

Spring Forest Qigong is een eenvoudige en effectieve methode om fysieke en emotionele pijnen te helen en de kwaliteit van leven te verbeteren. SFQ activeert het zelfgenezend vermogen snel en efficiënt. Met als resultaat, meer energie/vitaliteit, emotionele balans, mentale helderheid, meer bewustzijn en het stelt ons in staat te leven vanuit ons hart.

SFQ is een holistische manier van genezen en geneest op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Genezing vindt plaats op niveau van de oorzaak. SQF is goed te combineren met westerse geneeskunde. Zo genezen mensen sneller na een operatie, helen wonden en breuken sneller.

Met een SFQ healing worden blokkades in de energiestroom door de meridianen opgeheven en wordt universele energie doorgegeven om de energie in het lichaam van de behandelde weer in balans te brengen. Bovendien zorgt een SFQ healing voor ontspanning en meer energie en meer balans in je leven.

Spring Forest Qigong is een manier om je te helpen bij:

 • verlichting van pijn
 • ziekte en aandoeningen
 • verlichting van stress
 • angst en depressie
 • burn-out
 • een gebalanceerd leven
 • meer energie
 • een positiever vooruitzicht
 • traumaverwerking
 • een positievere mindset

Hoe vaak behandelen, hoelang duurt de behandeling en hoe gaat deze in zijn werk?

Bij SFQ is het van belang dat je 3 sessies binnen 14 dagen doet omdat het in diepere lagen moet doordringen. Na de 3 behandelingen kan je ervoor kiezen om verder te gaan met langere periodes ertussen of te stoppen. Betaal je de 3 sessies in 1 keer dan betaal je 165 euro elke sessie duur 45 minuten.

De behandelingen kunnen ook op afstand via skype, facetime gegeven worden. Het is van belang dat ik je naam, geboortedatum en woonplaats weet en dat wij een tijd afspreken en jij gaat zitten om te ontvangen.

De sessies duren ongeveer een uur in totaal met een voor en na gesprek hoe je het hebt ervaren. Je hoeft niks te delen wat je niet wilt delen. Het voordeel van deze behandelmethode dat je niet hoeft te praten SFQ doet zijn werk toch wel.

Bij Spring Forest Qigong mag je zitten of liggen. Ik vraag je je ogen dicht te doen en 3 diepe ademhalingen te doen en je ogen weer te openen wanneer ik je daarvoor een seintje geef. Na de sessie kan je verschillende dingen hebben ervaren. Gevoel dat je diep weg was maar toch alles hebt ervaren, beelden, kleuren, sensaties, diep ontspannen gevoel.

Tarief Spring Forest Qigong (SFQ)

 • Healing – € 60,00 (45 minuten)

Reacties zijn gesloten.