Usui Reiki-Rainbow Reiki®

Usui Reiki-Rainbow Reiki®

De Usui Reiki methode is tegen het einde van de 19e eeuw ontdekt door Mikai Usui. De Usui Reiki methode is een behandelwijze door middel van handoplegging en bevordert de heling van het lichaam en de geest.

Reiki is verder ontwikkeld door Walter Lübeck hierdoor zijn er meer mogelijkheden ontstaan waardoor het de behandelingen nog krachtiger maken. Door jarenlang onderzoek en ontwikkelingswerkzaamheden is van daaruit Rainbow Reiki® ontwikkeld. Een holistische wijze om met energie te werken (bijna) zonder grenzen. Bij Rainbow Reiki® kan je mantra’s inzetten om de heling te versterken.

Reiki betekent universele levensenergie. Rei staat voor universeel en Ki staat voor energie. Deze energie stroomt door kanalen, de zogenaamde nadi’s.  

Hoe werkt Reiki-Rainbow Reiki®?

Bij Reiki lig je op de behandeltafel met je kleding aan. De gever houdt zijn handen op of boven je lichaam. Bij een Reiki behandeling geeft iemand (de gever) de energie aan de ontvanger door. Daar waar het nodig is stroomt de energie naar toe.  De gever geeft dus niet zijn eigen energie weg. De gever kan geen invloed uitoefenen op het resultaat van de behandeling.

Hoe werken mijn Rainbow-Reiki® behandelingen?

Ik werk met Rainbow-Reiki  Quanten lichtbad Marayana Sayi®, ontwikkelt door Walter Lücbeck waarmee ik de Usiu Reiki combineer. Van tevoren kunnen we eventueel kijken welke helende mantra’s  gebruikt kunnen worden onder de behandeling (3 in totaal).

Door mijn mediumschap en mijn sterke intuïtie krijg ik beelden of voel ik emoties of de pijn van de persoon die ik behandel. Waardoor ik jou nog beter kan helpen, waarom jij last hebt van bepaalde lichamelijke klachten hebt.  Of waarom jij bepaalde stappen niet zet of waarom je tegen bepaalde problemen oploopt. Ook kan het zijn dat er iemand uit de ongeziene wereld een boodschap komt brengen die voor jouw van belang is voor jouw helingsproces. Tevens gebruik ik bij mijn behandeling de chakra stenen van Taychyon die ik op jouw lichaam leg voor een nog krachtigere behandeling.

Wat kan Rainbow-Reiki voor jou betekenen?

 • Het stimuleert, reinigt en ontgift het mechanisme van het lichaam
 • Het zet het zelfgenezend vermogen van het lichaam in werking
 • Het bevordert de zelfontwikkeling & spirituele groei
 • Het verminderd pijnen in jouw lichaam
 • Het werkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau
 • Het ondersteunt eventueel bij andere behandelingen
 • Het stimuleert de levensprocessen
 • Het ontspant lichaam en geest
 • Het herstelt de harmonie in je lichaam

Reacties tijdens en na de behandeling

Zowel tijdens en na de behandeling kan er van alles gebeuren, de ontvanger die regelmatig last heeft (of heeft gehad) van migraine, kan een gevoel van misselijkheid krijgen. Veel moeten plassen, ontspannen gevoel, geweldig voelen, veel energie, lachen, diarree.

Een periode van stress uit zich in extreme vermoeidheid. Tijdens de behandeling kan je verschillende sensaties voelen, kou, warmte, prikkels of dat je lichaam/voet /been /arm een beweging maken. Het kan ook zijn dat je niets voelt. De Reiki-Rainbow Reiki® behandeling zet altijd dat in werking wat voor jou op dat moment nodig is.

Reiki werkt ondersteunend maar vervangt nooit een behandeling door een arts. Reiki is niet geschikt voor patiënten met diabetes, Reiki werkt meteen en kan de bloedsuiker doen dalen. Mits je jouw suiker zelf kan regelen. Reiki combineert goed met andere therapieën.

Reiki behandeling

 • € 55,00 (60 minuten)

Coaching & Reiki behandeling

 • € 75,00 (75 minuten)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.