Usui Reiki

Usui Reiki

Over mij: Ikzelf ben Reiki Master en Teacher en heb Usui Reiki, Kundalini Reiki, Shamballa Reiki, en Rainbow Reiki gedaan. Tijdens mijn sessies verbind ik mij altijd met de spirits en gebruik ik al mijn Reiki.
De Usui Reiki methode is tegen het einde van de 19e eeuw ontdekt door Mikai Usui. De Usui Reiki methode is een behandelwijze door middel van handoplegging en bevordert de heling van het lichaam en de geest. Reiki betekent universele levensenergie. Rei staat voor universeel en Ki staat voor energie. Deze energie stroomt door kanalen, de zogenaamde nadi’s.

Hoe werkt Reiki?

Bij Reiki lig je op de behandeltafel met je kleding aan. De gever houdt zijn handen op of boven je lichaam. Wil je niet aangeraakt worden, dan kan je dit van te voren aangeven, want ik kan ook mijn handen boven je lichaam houden dit werkt ook. Bij een Reiki behandeling geeft iemand (de gever) de energie aan de ontvanger door. Daar waar het nodig is stroomt de energie naartoe. De gever geeft dus niet zijn eigen energie weg. De gever kan geen invloed uitoefenen op het resultaat van de behandeling.

Als ik Reiki geef, voel ik waar de blokkades/vastgezette energie of pijn zit in jouw lichaam. Of krijg ik woorden en beelden door die inzichten kunnen geven in jouw helingsproces. De inzichten kunnen gaan over waar jouw pijn vandaan komt of welke patronen jij in stand houdt wat niet voedend is. Wanneer de blokkades/vastgezette energie aangeraakt wordt dan kan de vastgezette energie weer stromen en zullen je lichamelijke klachten verbeteren.

Wat kan Reiki voor jou betekenen?

  • Het stimuleert, reinigt en ontgift het mechanisme van het lichaam
  • Het zet het zelfgenezend vermogen van het lichaam in werking
  • Het bevordert de zelfontwikkeling & spirituele groei
  • Het werkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau
  • Het ondersteunt eventueel bij andere behandelingen
  • Het vermindert pijnen
  • Het ontspant lichaam en geest

Reacties tijdens en na de behandeling

Zowel tijdens en na de behandeling kan er van alles gebeuren, de ontvanger die regelmatig last heeft (of heeft gehad) van migraine, kan een gevoel van misselijkheid krijgen. Veel moeten plassen, ontspannen gevoel, geweldig voelen, veel energie, lachen, of een emotie die vast zat en loskomt.

Tijdens de behandeling kan je verschillende sensaties voelen, kou, warmte, prikkels of dat je lichaam/voet /been /arm een beweging maken. Het kan ook zijn dat je niets voelt dat wil niet zeggen dat het niets voor jou doet. De behandeling zet altijd dat in werking wat voor jou op dat moment nodig is.

Reiki werkt ondersteunend maar vervangt nooit een behandeling door een arts. Reiki is niet geschikt voor patiënten met diabetes, Reiki werkt meteen en kan de bloedsuiker doen dalen. Mits je jouw suiker zelf kan regelen. Reiki combineert goed met andere therapieën.

Wil je met reiki je lichamelijke klacht laten behandelen dan heb je meerdere behandelingen nodig. Elke behandeling geeft inzichten en verminderen je klachten. Wil je enkel een behandeling ondergaan om lekker te ontspannen, dat is ook mogelijk.

Reiki behandeling

  • € 65,00 (60 minuten)

Coaching & Reiki behandeling

  • € 85,00 (75 minuten)

Reacties zijn gesloten.