Over mij

Over mij

De sleutel tot verandering is bewust worden van je emoties, gevoelens en gedachtes. Die maken hoe jij je voelt en in het leven staat en wat je aantrekt. Alles is energie ook je gevoelens en gedachtes.

Houden van jezelf is de sleutel tot je eigen geluk. Hou je niet van jezelf dan kan je dat ook een ander niet geven. Als je niet in verbinding bent met jezelf kan je ook niet in verbinding zijn met de ander. Een ander kan jou niet gelukkig maken. Geluk zit in jou!

Mijn naam is Sylvia Bolkenstijn. Ik ben opgeleid tot Trance Healing Medium therapeut, body & mind coaching, voetreflextherapeut, reiki teacher, pedicure, alternatieve geneeskunde en holistische massagetherapeut, sjamanistisch practitioner en ademwerk practitioner. Op dit moment volg ik een opleiding tot Yin Yoga Teacher bij AALO opleidingen.

In het jaar 2014 begon mijn reis naar mezelf en ontdekte ik, dat ik niet vanuit mijn eigen ware ik leefde maar vanuit conditioneringen. Door mijn opleidingen en yoga werd ik bewuster van mijn negatieve gedachtes en gevoelens. Ik kwam er achter hoe mijn negatieve gedachtes en gevoelens impact hadden op mijn lichaam en geest. En dat ik daardoor al jaren lichamelijke klachten had en dat ik mij in bepaalde situaties ook niet fijn voelde. Ik vertrouwde niet meer op mijn intuïtie. Ik had een negatief zelfbeeld en daardoor stagneerde ikzelf mijn innerlijke groei. Mijn helder voelen, weten, zien wat ik als kind al had was ook door trauma geblokkeerd.

Mindfullness en het doorvoelen van oude pijnen heeft mij weer geleerd contact te maken met mijn lichaam en emoties. Ik leefde voorheen vooral in mijn hoofd. Was heel goed in alles te bedenken en analyseren hoe het kwam dat ik lichamelijke klachten kreeg. Had last van oude pijnen maar die ging ik uit de weg door anderen te helpen. Het was te pijnlijk om de pijn te voelen en ik wist ook geen methode om het te helen dan te bedenken dat ik het maar moest accepteren en er niet te veel bij stil moest staan.

Ik ging allerlei dingen doen om mijn pijn niet te voelen. Zo vaak heb ik te horen gekregen je moet het verleden het verleden laten, je kan het niet meer veranderen. Dat klopt! Daarmee was mijn pijn niet weg. Door het te doorvoelen door het er te laten zijn zonder oordeel zonder verhalen is de pijn weg en wordt ik ook niet meer getriggerd door die pijn. Ik heb uren lang elke dag weer mijn pijn doorvoelt met mijn ogen dicht gezeten, voelen, voelen, voelen. De enige weg naar zelfheling is doorvoelen hoe pijnlijk dat ook is.

Door cursussen te volgen en vooral boeken te lezen over lichaam & geest en innerlijk kind heling. Kwam ik achter de methode dat mij bevrijdde van die vervelende gedachtes en emoties. Nu heb ik mijn eigen methode gemaakt om de ander daarmee te helpen.

Nu wil ik anderen helpen zichzelf te bevrijden van pijnen waar ze al jaren mee lopen. En om anders te gaan kijken naar je lichamelijke klachten en situaties die je steeds weer tegenkomt. Je kan jezelf helen door voor jezelf te kiezen en voor jezelf te gaan zorgen. En tijd te gaan nemen voor jezelf omdat je het waard bent.

Reacties zijn gesloten.