Over mij

Over mij

Over mij: Sylvia Bolkenstijn - Trance Healing Medium en body & mind coach

Mijn naam is Sylvia Bolkenstijn, Ik ben opgeleid tot Trance Healing Medium therapeut en body & mind en transformatief coaching. Op dit moment volg ik een opleiding tot Yin Yoga Teacher bij AALO opleidingen, en hou ik mij bezig met mindfulness bewust contact maken met je lichaam en emoties.

Ik help mensen met emotionele, mentale en fysieke lichamelijke klachten te kijken naar de onderliggende oorzaak. Lichamelijke klachten beginnen emotioneel, mentaal en dan wordt het fysiek. Ik heb mij gespecialiseerd in lichamelijke klachten en de body & mind connectie en mij verdiept in familie opstellingen/systemisch coachen, innerlijk kind werk. Ik voel intuïtief mensen heel goed aan, ik voel en zie vaak gelijk wat er aan de hand is. Ik krijg beelden, zinnen en woorden door. Ik voel de pijn, ik voel het verdriet, ik voel de emoties en krijg door waar het mee te maken heeft. Ik werk heel intuïtief, wanneer je bij mij komt voor een sessie voel ik in wat ik mag doen voor jou naar aanleiding van jouw situatie, vraag of lichamelijke klacht.

Mijn Somind Sobody is ontstaan vanuit mijn eigen ervaringen.
In de loop van mijn leven had ik negatieve overtuigingen en patronen ontwikkelt door de gebeurtenissen en trauma’s in mijn leven die ik nooit herkend, erkend en verwerkt had. Ik was mezelf volledig kwijtgeraakt. Ik had geen connectie meer met mijn eigen lichaam. Ik kreeg last van verschillende lichamelijke klachten. De balans was volledig weg. In al die jaren hebben reguliere behandelingen mij niet geholpen. Ik zocht alles buiten mijzelf en de oplossing zat in mijzelf.

De eerste stap naar verandering is bewustwording

Mijn lichamelijke klachten ontstonden door:

  • Ik voelde mij overal verantwoordelijk voor
  • Ik cijferde mezelf volledig weg
  • Ik geloofde niet in mezelf
  • Ik had last van bewijsdrang en perfectionisme
  • Ik liet over mijn grenzen gaan
  • Ik oordeelde en had overal commentaar op
  • Ik maakte mezelf slachtoffer, redder en hulpverlener
  • Ik was altijd bezig met andere hun problemen op te lossen
  • Ik accepteerde mezelf niet om wie ik was
  • Uiterlijke vertoon en materie was heel belangrijk

Ik werd mij bewust dat als ik iets wilde veranderen in mijn leven, relaties, werk of privé dat ik bij mezelf moest beginnen. De focus weer bij mezelf terug brengen. Naar mijn eigen lichaam en behoeftes luisteren. Niet meer mijn behoeftes, emoties en gevoelens onderdrukken. Ik mocht mezelf aandacht geven en gaan doen wat ik leuk vind. Ik mocht al mijn negatieve overtuigingen over mezelf loslaten. Door middel van mijn opleidingen en verschillende systemische opstellingen heb ik mijn trauma’s kunnen helen. Dit alles heeft mij weer in verbinding gebracht met mezelf.

De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf

Houden van jezelf is de sleutel tot je eigen geluk. Hou je niet van jezelf dan kan je dat ook een ander niet geven. Als je niet in verbinding bent met jezelf kan je ook niet in verbinding zijn met de ander. Een ander kan jou niet gelukkig maken. Geluk zit in jou!

Herken jij jezelf hierin? En wil jij verder kijken dan enkel de fysieke klacht en op een andere manier naar jouw lichamelijke klachten en situaties kijken? Ik kan jouw helpen inzichten te krijgen waar jouw lichamelijke klachten vandaan komen en waarom jij steeds weer in dezelfde situaties terecht komt. Of ervaar je stress omdat bepaalde zaken in je leven niet lekker lopen, je werk, relatie, familie, ouders, ook daarin kan ik jou inzichten geven. Zie mijn behandelingen om te kijken wat bij jouw past.

Als je jezelf realiseert dat lichaam en geest en ziel met elkaar zijn verbonden, ga je jezelf echt leren kennen

Reacties zijn gesloten.