Online Coaching & Mediumschap

Online Coaching & Mediumschap

Kom jij steeds dezelfde situaties tegen in je leven (rode draad), of ben je op een punt in je leven dat je het even niet meer weet en je afvraagt hoe nu verder? Heb je last van onverklaarbare lichamelijke klachten, en heb je al van alles gedaan om er vanaf te komen en kunnen de artsen geen oorzaak vinden? Wordt je daar moedeloos, verdrietig en boos van? Je zou toch graag van je lichamelijke klachten af willen, hoe dan? Als niemand de oorzaak kan vinden waarom jij lichamelijke klachten blijft houden.
Ben je het zat om altijd maar met die pijn te lopen en niet weten wat er nou gaande is, waarom je er maar niet vanaf komt? Je zou graag weer zonder pijn door het leven gaan en je weer gelukkig en blij voelen.

Boek een online sessie

  • Je kan in je eigen vertrouwde omgeving blijven
  • Je hoeft niet te reizen
  • Het is makkelijk als je geen vervoer hebt of het te ver voor je is
  • Het werkt net zo effectief

Waarmee kan ik je helpen?

Met mijn mediamieke gave, hoor, voel, weet en zie ik wat jou belemmert. Daardoor kan ik jou inzichten geven. Waardoor er herkenning en erkenning plaatsvindt en daardoor ook heling. Er kan pas heling plaats vinden als je je bewust wordt van wat je doet of niet doet. Ons lichaam heeft een zelfhelend vermogen. Je lichaam raakt uit balans als je niet je eigen pad loopt, als je je teveel met anderen bezig houdt,  jezelf wegcijfert en veroordeeld.

De online sessies kunnen plaatsvinden via facebook messenger, via zoom, whatsapp video bellen.

Tarief online sessie

  • € 85,00 (90 minuten)

Reacties zijn gesloten.