Het innerlijke kind in jou verwelkomen

Het recht van zijn & recht hebben

De 1e chakra is je recht van hebben en je recht van zijn. En heeft te maken met je prenatale ontwikkeling en de babytijd -9 maanden en + 9 maanden. Het belangrijkste aspect is veiligheid, vertrouwen te hebben in het leven en de omgeving en dat er in de basisbehoefte wordt voorzien.  Gaat over overvloed en welvaart in je leven ervaren. Alles wat met thuis, werk en met financiën te maken heeft . De 1e chakra gaat ook over: is er plek en ruimte voor mij? Heb jij recht van bestaan of moet je vechten voor je bestaan?

Als je 1e chakra niet goed ontwikkeld is kan je blokkades hebben op overvloed & welvaart. Denk je vaak in tekorten , er is nooit genoeg voor mij of heb je angst voor tekorten? Vind je het lastig om je financiën op orde te hebben? Een relatie met geld is vaak een weerspiegeling van hoe sterk je 1e chakra is. En hoeveel plek en ruimte neem jij in. Mag jij er zijn, mag jij geld verdienen, of heb je last van de basis angst: er is geen plek voor mij? Of ben ik niet goed genoeg.

Was je welkom en werd je gewenst? Werd je verlangd in je gezin van herkomst? De manier hoe jouw moeder zwanger was van jou, en je geboorte is belangrijk.

Als je bij de geboorte  aandacht, overvloed aan voeding en de basisbehoefte hebt ervaren. Dan is het leven veilig, als het leven veilig is dan is er genoeg, dan is er overvloed en welvaart in je leven.

Ben jij een couveuse kind dan moet een kind vechten voor zijn plek. Een baby die heeft moeten vechten om zijn plek moet als die ouder is ook nog vechten voor zijn plek. Als het een moeilijke bevalling is geweest  heeft het kind moeten vechten voor zijn leven. Dus dat kind besluit ik moet vechten voor mijn leven. En vaak zijn het dan vechtertjes en je ziet dan zelfs op latere leeftijd dat diegene nog steeds aan het vechten is om iets te bereiken. Terwijl als er overvloed om je heen is hoef je niet meer te vechten.

Als je ouder bent en je komt erachter dat je hiermee te maken hebt . Dan kan je dat nu nog oplossen. Die baby die jij ooit geweest bent zit nog in jou. Dus als jij nu nog aan het overleven bent  is dat niet de volwassen IK maar de baby in jou die nog steeds aan het vechten is.

Om de trauma’s in de 1e chakra te genezen moeten we terug naar onze babytijd. Je mag jezelf verwelkomen op deze wereld. Als jij er helemaal mag en kan zijn, dan is overvloed er ook voor jou!

Door middel van een Coaching/healing  sessie kan het innerlijke kind in jouw verwelkomt worden. Daarnaast  is het  van het belang, sta jij op de juiste plek in je familiesysteem? Zo niet, dan stromen er ook dingen niet in jouw leven. Wil je hier meer over weten? Stuur mij een bericht.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.