Focus jij op wat je wilt?

Focus jij op wat je wilt? Of focus jij op wat je niet wilt! Want als je je focust op wat je niet wilt, krijg je wat je niet wilt! Als je de focus legt op wat je wel wilt, en je hebt een doel/missie gesteld in je leven, kom je steeds dichterbij je doel. En komen er steeds toevalligheden op je pad om dat doel waar jij heen wilt te bewerkstelligen.

Iedereen heeft een doel en een missie in het leven. Minder werken of minder werken en dan ook meer geld verdienen, meer tijd besteden aan je gezin, minder (geld)zorgen een gezond en vrij leven, een gelukkig leven. Misschien een eigen bedrijf beginnen? Leuke opleiding gaan doen of een andere vrije tijdsbesteding. Maar we verzinnen altijd wat waardoor we er geen tijd voor hebben of het niet mogelijk is omdat je je partner of wie dan ook niet met alles op wilt zadelen. Of geen tijd hebben of eigenlijk we zoeken overal excuses voor waarvoor we iets niet kunnen of mogen doen.

Ik noem dat sabotage gedrag! Want ergens zegt jouw mind(intuïtie) héééééééééé waarom ga je niet wat meer tijd aan jezelf besteden. En je ratio zegt al meteen dat dat niet mogelijk is. Die begint allerlei excuses aan te dragen waarom het niet mogelijk is, omdat daar beperkende overtuigingen zitten vanuit conditionering.

Alles is mogelijk, wanneer je er maar in geloofd! En daar zit vaak het probleem we geloven niet in wonderen, we geloven niet in ons zelf, we geloven heel veel dingen niet. Waardoor het ook niet gebeurt. Want jij gelooft het niet, jij gelooft dat het niet mogelijk is. Dat is een beperkende overtuigingen geworden. Misschien omdat er ooit iets gebeurd is in jouw leven waardoor je ergens niet meer in jezelf gelooft, en ben je dat voor waarheid gaan aannemen. En die overtuiging zit daar onbewust. Vandaar dat vele van ons zeggen eerst zien en dan geloven. Waarom niet meteen geloven dat het mogelijk is?

Van veel dingen, die we diep in ons hart wensen, denken we vaak dat het niet mogelijk is. En dan krijgen we het ook niet! Waarom krijgen we wel wat we niet willen? Omdat de universele wet zegt:  Waar jij je aandacht aan geeft groeit. Daar waar jij je focus op legt groeit. Dus dat wat je niet wil, dat krijg je, en vaak nog vaker dan dat jij wil.

We denken dat het niet mogelijk is om minder te werken en toch meer geld te verdienen, of dat het niet mogelijk is om maar 3 dagen te werken met een goed salaris. We denken dat het niet mogelijk is om een eigen bedrijf te starten. We denken dat het niet mogelijk is om een leuke baan te vinden, we denken dat het niet mogelijk is om te verhuizen. We hebben ongemerkt zoveel beperkende overtuigingen waardoor het niet stroomt in je leven.

Er is eigenlijk nooit een gebrek aan middelen, er is altijd een gebrek aan creativiteit.

Als we iets echt, maar dan ook echt willen is alles mogelijk! Alleen onze mind verzint alles waardoor het niet mogelijk is. Dat heeft te maken met beperkende overtuigingen die de kop opsteken.

We stellen alles wat we willen uit! Veel mensen sparen voor later en helaas is er voor sommige mensen geen later. Later als we groot zijn… met pensioen gaan dan willen we……… maar waarom niet nu! Het is de bedoeling dat je nu al doet wat je leuk vindt en nu al een leuk leven leidt en nu al de dingen doet waar je naar verlangt. Doe geen dingen meer wat jou energie kost. En bedenk niet constant wat je later gaat doen. Je leeft NU. Geniet dan ook nu, zoek die leuke baan, ga die opleiding doen die je wil doen, zoek een andere baan als je het niet naar je zin hebt, blijf niet met mensen omgaan die jouw klein houden of je kleineren.

Ga met mensen om die jouw energie geven, die in jou geloven, die jouw aandacht waard zijn, die jou niet beledigen en het maar niks vinden wat jij doet. Omring je met mensen die jou helpen je leven naar een hoger level te tillen en je niet naar beneden trappen en je niet afzeiken wat je allemaal niet moet doen of niet goed doet. Dat zijn namelijk geen vrienden.

Soms blijven we met mensen omgaan of dingen doen omdat we vinden dat we geen keus hebben. Je hebt altijd een keus. Jij mag voor jezelf beslissen welke mensen je in je leven toelaat. Wil jij met mensen omgaan die jouw energie geven of wil je met mensen omgaan die jou energie kosten? Wil jij met mensen omgaan die geen diepgang hebben en alleen maar over anderen kunnen roddelen en oordelen en altijd lopen te zeiken over de dingen wat niet goed gaat in hun leven? Die zelf de verantwoordelijk niet nemen voor hun eigen leven en altijd anderen mensen de schuld geven door wat hun overkomt. Die in de slachtofferrol zitten en blijven zitten.
Het ligt nooit aan hun eigen gedrag. Zelf-reflexie doen ze niet.

Of wil jij mensen waarmee je op hetzelfde niveau zit  en die dezelfde ambitie hebben. Die niet roddelen en oordelen en waarmee je leuke gesprekken kan voeren?

Denk niet in wat niet mogelijk is, denk in wat wel mogelijk is. Het is namelijk mogelijk. Als jij je eigen mindset en overtuigingen verandert ga je de negatieve mensen in je leven verliezen en ga je steeds meer positievere mensen op je pad krijgen. Je leven verandert je omgeving verandert  omdat jouw energie verandert.

Het is belangrijk dat je helder krijgt wat je doel is in het leven, waar wil je staan over 1 of 5 jaar? Wat wil je bereikt hebben en waar wil je naar toe? Wat zou je willen doen nog in dit leven, wat stel je altijd maar uit?Belangrijk is dat je het helder, concreet en duidelijk maakt voor jezelf waar jij wilt staan over een jaar of verder, wat je wil bereiken in je leven. Als jij niet weet wat jij wilt bereiken hoe moet het universum jou dan begeleiden? Wanneer jij uitzend wat jij wilt bereiken in je leven, waar jij wilt staan, waar jij naar toe wilt, dan komen er zogenaamde toevalligheden op je pad om dat doel te bereiken omdat dat is wat jij uitzendt met jouw gedachte.

En dan misschien als je dit leest denk je JAAAAA HOOOR?????

Maar waarom als we ons focussen op wat we niet willen krijgen we dat meer en meer. Omdat je je daarop focust en dat is wat jij gelooft , jij gelooft niet dat je het beter kan krijgen, je gelooft niet dat je een betere baan kan krijgen, je gelooft niet dat je minder kan werken en toch meer geld kan verdienen. Je gelooft dus niet in je eigen gedachte kracht.

Want jij als mens hebt een frequentie dat resoneert  zoals alles om je heen. De bloemen, de mensen, je gedachte hebben ook een frequentie (negatief heeft een lage frequentie en positief een hoge). Hoe meer jij in de hoge frequentie gaat zitten dus je negatieve overtuigingen ombuigt naar positieve en daarin ook gaat geloven, zul je ook positieve gebeurtenissen op je pad gaan krijgen en ook positieve mensen. Omdat dat is waar jij mee resoneert. Maar dan moet je wel eerst geloven dat je je mindset en je negatieve overtuigingen kan veranderen. En geloven dat jij je eigen leven voor een groot deel zelf kan creëren. Daar moet je wel eerst in geloven, in je eigen creatie en manifestatie kracht.

Wat verschillen succesvolle mensen met niet succesvolle mensen? Waarom bereikt de een wel wat in zijn leven en de ander niet? Alles heeft te maken met mindset en overtuigingen.

Niet succesvolle mensen denken:
Het gaat mij niet lukken
Ik kan het niet
Daar geloof ik niet in
Dat gaat niet gebeuren
Ik geloof niet in wonderen
Dat is niet voor mij weggelegd
Dat is alleen maar voor rijke mensen
Dat is alleen maar voor slimme mensen
Ik ben niet goed genoeg

Niet succesvolle mensen houden zich vaak bezig met dingen waar ze geen invloed op hebben.

Succesvolle mensen focussen zich op wat ze willen en hebben positieve overtuigingen. En houden zich bezig met dingen waar ze invloed op hebben.

Succesvolle mensen denken:
Dat gaat mij lukken
Daar geloof ik in
Dat gaat zeker gebeuren
Ik geloof in wonderen
Ik kan dat
Het gaat gebeuren
Dat ga ik bereiken
Dat gaat geweldig worden
Dat gaat succes worden

Ook belangrijk, je kan het wel zeggen, maar voel je ook daadwerkelijk dat het zo is, en heb jij er ook die positieve overtuiging over? Want als het namelijk niet zo is gaat het je alsnog niet lukken.

Wil je achter je eigen negatieve overtuigingen komen? Kijk dan maar eens welke overtuigingen in jouw familie, vrienden, kennissen, broers, zusters of ouders zitten. Want de beperkende overtuigingen nemen we mee vanuit onze conditionering

Sommige mensen zijn met positieve overtuigingen opgegroeid en hebben dat al van nature mee gekregen van hun ouders en zijn soms van nature al succesvol in wat ze ook doen. Vraag deze mensen maar eens welke overtuigingen zij hebben. Het wil niet zeggen dat als jij het niet hebt meegekregen dat jij het niet kan leren. Want alles valt te leren als je er maar in gelooft. Geloven dat je het kan , geloven dat het mogelijk is, geloven dat het kan gebeuren, geloven dat het je gaat lukken.

Maar niet als je in je negatieve mindset en beperkende overtuigingen blijft hangen. Niet als je er niet in gelooft.

Kom in je eigen creatie en manifestatie kracht en ga voor jezelf staan en ga in jezelf geloven!

Geloof in wat mogelijk is, er is namelijk veel meer mogelijk dan jij denkt. Je hebt vaak veel meer talenten dan je zelf denkt, we onderschatten onszelf vaak.

Ik heb het zelf ondervonden, en ben elke dag verbaasd wat het mij brengt. Ik geloof in wonderen, ik geloof dat ik het kan, ik geloof dat ik mijn eigen werkelijkheid kan creëren. Ik geloof in mezelf.

Ik weet dat ik goed ben in wat ik doe, ik geloof in wat ik doe en daar ligt mijn manifestatie kracht.

IF I CAN DO IT YOU CAN DO IT

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.