Algemene Voorwaarden

Mijn voorwaarden in mijn praktijk Somindsobody

Ik, Sylvia Bolkenstijn, ben als therapeut geregistreerd bij de Beroepsvereniging voor alternatieve therapeuten de CAT. Op basis van je diploma’s kan je je hier registreren als erkend therapeut. Ook ben ik ingeschreven bij de Kamer van koophandel.

  • Heeft u een afspraak met mij, dan vraag ik u géén andere mensen mee te nemen naar mijn praktijk. Als het consult voor u bedoelt is verstoort dit de sessie.
  • Ook vraag ik u in mijn consult uw telefoon uit te doen of thuis te laten.
  • Slikt u medicijnen die beïnvloedbaar kunnen zijn op de behandeling houdt u daar dan rekening mee, bespreek dit eventueel met uw dokter. Zoals bijv. medicijnen voor schildklier of diabetes. Het is mogelijk om een behandeling te doen, maar het kan zijn dat uw medicijnen dan uiteindelijk aangepast moeten worden. Houdt u daar rekening mee.
  • Laten we mekaar met respect behandelen en in de waarde laten.
  • En spreek u vooral uit als iets u niet zint.
  • Breng uw beste humeur mee.

Tijdstip van afgesproken consult

Ik zou u vriendelijk willen vragen om op de afgesproken tijd aanwezig te zijn. Mocht u niet op tijd zijn dan gaat de tijd die u te laat bent van de behandeling af. Zorg er dus voor dat u op tijd bent.
Ik heb in mijn praktijk geen wachtkamer.Aangezien ik elke klant privacy wil geven zou ik u vriendelijk willen vragen niet eerder dan 5 minuten van tevoren aan te bellen. De bel zit bij de voordeur, aangezien mijn praktijk achter mijn huis is, zal ik achter opendoen.

Consult verzetten 48 uur van tevoren

Een consult verzetten is altijd mogelijk. Hierbij vraag ik u rekening te houden met de 48 uur van tevoren af te zeggen tijd. Omdat ik dan nog iemand anders op deze afspraak kan inplannen.

Afzeggen Consult 48 uur van tevoren

Kunt u niet komen op de afgesproken dag en tijdstip dan zou ik graag willen dat u mij dit 48 uur van tevoren laat weten via mail, whatsapp of telefonisch. Als u een  afspraak heeft op maandag , zou ik u vriendelijke willen vragen om deze vrijdags af te zeggen, 48 uur van tevoren binnen werkdagen.

Niet tijdig afzeggen betekent dat ik niemand meer kan plaatsen op de afgesproken datum. Mocht u mijn consult niet tijdig afzeggen of niet op het afgesproken consult aanwezig zijn betekent dat, dat mijn consult aan u wordt doorberekend. Deze moet u dan alsnog betalen.

Door uw afspraak niet tijdig af te zeggen houdt u mijn tijd onnodig bezet, die ik een ander had kunnen geven. Of ikzelf kan dan andere afspraken maken.
Ik vraag u vriendelijk hiermee rekening te houden.

Betaling van uw consult

In mijn praktijk Somindsobody kunt u pinnen of contant betalen. Indien gewenst kan ik u ook een tikkie sturen. Betaling geschied meteen na consult.

Cadeaubonnen

U kunt bij mij cadeaubonnen aanschaffen , deze moeten wel binnen 2 jaar ingeleverd zijn.

Bellen/whatsapp/mailen

Wilt u een afspraak maken bel of mail dan in de tijden dat Praktijk Somindsobody open is. Belt of mailt u voor een afspraak dan zal ik niet altijd direct uw telefoon/bericht kunnen beantwoorden i.v.m. dat ik misschien bezig ben. Maar laat u een bericht achter en ik zal u zo spoedig mogelijk terugbellen of mailen. Mail of whatsapp buiten werktijden worden de volgende werkdag beantwoord.

Mocht u na een  consult eventueel nog vragen hebben kunt u mij ook mailen/bellen/whatsappen.

Onverwachtse gebeurtenissen

Mocht er plots een onverwachtse gebeurtenis zijn in mijn privé leven dan heb ik het recht de afspraken af te zeggen of te verplaatsen. Mocht u onverhoopt iets onverwachts gebeuren is dat natuurlijk ook zo. Wederzijds begrip is dan wel op zijn plaats.

Mocht ik onverwachts ziek worden dan heb ik het recht mijn afspraken te verzetten of af te zeggen. Hopende op uw begrip.

Geheimhouding

Mocht u bij mij in behandeling zijn dan kunt u erop vertrouwen dat uw privacy gewaarborgd is. Dat u in vertrouwen bij mij uw verhaal kwijt kunt en dat het binnen mijn praktijk blijft. In mijn praktijk houdt ik mij aan de AVG wet.

Aansprakelijkheid

Somindsobody is niet aansprakelijk voor niet behaalde resultaten. De verantwoordelijkheid ligt bij de cliënt. Somindsobody geeft op geen enkele wijze een geneeskundige garantie of is nog aansprakelijk voor medische complicaties die zich ten tijde dan wel na uitvoering van haar dienstverlening bij de client voordoen. Welke niet te wijten zijn aan een zwaarwegende toerekenbare tekortkoming  van de behandelde therapeut. De behandelde therapeut is niet verantwoordelijk voor de gevolgschade.

Tarieven en tijden

Somindsobody is gerechtigd om tussendoor de tarieven en tijden te wijzigen.

Klacht

Mocht u een klacht hebben over mijn consult, dan zou ik het fijn vinden dit met mij te bespreken zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken. Mocht u er samen met mij niet uitkomen, kunt u de klacht bij de CAT geschillen commissie neerleggen. Zie hier : https://www.gatgeschillen.nl/

Reacties zijn gesloten.